toivonnut sitä

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

kun kuolema tulee
mä olen jo toivonnut
sitä pitkään

kun se vaan tulisi
äkkiä
ei jaksaisi aina
vaan odottaa

ettei tarvisi itse
sitä tehdä
en pysty siihen

se vaan taitaa
olla ainut ratkaisu
ja paras kaikille

Selite: 
hmm..?!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot