ISKÄ

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

kun sä lähdit pois
liian aikasin jäi kaipaus suuri
miksi lähdit pois

mä muistan kun olin nuori
kuinka meillä oli niin hauskaa
tunnen että se oli vasta äsken
vaikka siintä on jo monta vuotta

jäljelle jäi vain muistot rakkaat
jotka raastaa mun sydäntä
miksi näin kävi.

Selite: 
kuolema on surullista aina.
Kategoria: 
 

Kommentit

No hyvä että jäi edes hyviä muistoja jäljelle (:

 

Käyttäjän kaikki runot