Circus Quinn

Runoilija hope89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2003
Viimeksi paikalla: 14.4.2018 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivo elää....
 

Jake

Ihmisvirta riensi kohti telttaa, josta kantautui kutsuva musiikki ja jota ympäröi lämpimät valot.
Joillakin oli rahaa huvitteluun, Jake mietti nyrpeänä.
Ihmiset kiiruhtivat eteenpäin,toisiaan tuuppien.
Jake ajelehti ihmisvirran mukana kohti telttaa.
Sirkus oli tullut kaupunkiin. Hän huomasi lyhtypylväässä sirkuksen mainoksen.
Siinä komeili kuva taikuri Quinnista, joka omisti sirkuksen ja hänen avustajastaan Jade Sullivanista.
Mainoksessa mainostettiin uutta, tuliterää showta. Sirkus Quinn oli kuuluisa
mahdottomimmista tempuista.

Ihmisvirta oli lakannut ja viimeiset mattimyöhäiset kiirehtivät lippuluukulle.
Jake päätti katsastaa ympäristön ja lähti kohti asuntovaunuja ja teltan toistapuolta.
Teltasta alkoi kuulua uutta musiikkia ja miesääni toivotti ihmiset tervetulleiksi.
Ensimmäiseksi esiintyisi pelleperhe.

Jake hiippaili teltan vierustaa ja hänen alkoi tehdä mieli sisäpuolelle.
Yhtäkkiä hän tunsi jaloissaan jotain karvaista ja se sai hänen verensä hyytymään.
-Miau, kuului jaloista ja Jake huokaisi helpotuksesta. Kissa kyhnytti itseään Jakea vasten ja hän otti sen syliinsä.
Jostain läheltä kuului askelia ja koputusta oveen. Jake hiippaili lähmmäs katsomaan.
Hän kurkisti erään asuntovaunun takaa ja näki tumman, pitkän miehen, joka oli luultavasti Romeo Quinn, seisomassa erään asuntovaunun ulkopuolella, josta kantautui ääniä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
hope89 Nimetön 15.2.2005 2 Runo
hope89 Nimetön 31.3.2005 0 Runo
hope89 Circus Quinn 27.5.2005 0 Runo
hope89 Viimeinen 29.5.2005 3 Runo
hope89 Nimetön 10.11.2005 0 Runo
hope89 Nimetön 24.1.2006 5 Runo
hope89 Nimetön 29.4.2006 0 Runo
hope89 Nimetön 10.6.2007 0 Runo
hope89 Repivää 17.8.2007 1 Runo
hope89 Särkyneenä 14.4.2018 1 Runo