Katso minua silmiin

Runoilija Runopoeka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2019
Viimeksi paikalla: 10.9.2019 20:43

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoja elämästä, suomalaisen miehen kynästä. 


Moro! Olen kolmekymppinen, ihan tavallinen työssä käyvä karvanaama. Runojeni aiheet käsittelevät rakkautta, iloa, surua, erotiikkaa, luontoa, päihteiden käyttöä ja kaikkea siltä väliltä. Mielestäni mikä tahansa elämän osa-alue on runon arvoinen.

Runoblogini löytyy täältä

Runoistani löytyy myös kuvitettuja versioita InstagramistaFacebookista ja Pinterestistä.

Runollisia hetkiä just sulle!

 
Katso minua silmiin 
olen puolimatkassa pilviin
vuoristoradat kolisevat
elämän liitokset natisevat

kukoistava nuoruuden kukka
rakastuneet ja lakanan nukka
hikisillä ihoilla
juoksimme alasti pihoilla

riitojen jälkeiset mielihalut
uuden alun työkalut
potku kohdunseinämään
sisään, ulos, elämään

sidoimme kuusi kengännauhaa
julistimme joulurauhaa
vuosia arjen askareita
lakastui vanha pensasaita

kyynelin kastellun kukkapenkin
juuret kasvoivat katkeriksi
kaaduin mukana vanhan senkin
en jaksa muistaa miksi

katso minua silmiin
olen puolimatkassa pilviin
tiedän että tulet perässä
mutta ethän pidä kiirettä. 

RUNOPOEKA
Selite: 
Viimeinen katsekontakti elämän rakkauteen.
oletus

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, tekee mieli kirjoittaa että otan osaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot