Ne sanat

Runoilija uglyfinn

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kohtaavat katseet
ei vain vilkaisu
muttei tuijotuskaan
sellainen pieni hetki, tiedäthän

peitelty hymy
ehkä hieman silmistä huomaa,
siis jos osaa vain katsoa
tarkoitettu vain toisilleen

vedän hieman henkeä
kuin puhuakseni
sanoakseni ne sanat,
joita en saa lausua

luet ne sanat huulilta,
vaikei ne liikukaan
lasket katseen,
koska et voi vastata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua tunnetta ja tapahtumaa, hyvin kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
uglyfinn hetki 28.1.2015 0 Runo
uglyfinn hukun 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn maisema 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn myöhäistä 4.2.2015 0 Runo
uglyfinn Naamio 12.2.2015 1 Runo
uglyfinn Ne sanat 5.2.2015 1 Runo
uglyfinn puolikuu 13.2.2015 0 Runo
uglyfinn reaktio 23.1.2015 0 Runo
uglyfinn turhaa 30.1.2015 0 Runo
uglyfinn Yhtä monta 5.2.2015 0 Runo