Naamio

Runoilija uglyfinn

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kohteliaat valheet
antavat luvan unohtaa
sen että olemme joskus
olleet muutakin

täydellinen illuusio
luotu itsellemme
peittämään muistot
toisesta ajasta

harkitut eleet ja ilmeet
pitävät etäisyyttä yllä
hillitysti ja turvallisesti
kätkien minuuden

kuin naamio tutun kasvoilla
lähdemme peliin mukaan
haluamatta tunnistaa
itseämme toisesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu ja henkilökohtiasesti kouraiseva....

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
uglyfinn Naamio 12.2.2015 1 Runo
uglyfinn Ne sanat 5.2.2015 1 Runo
uglyfinn maisema 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn Yhtä monta 5.2.2015 0 Runo
uglyfinn hukun 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn turhaa 30.1.2015 0 Runo
uglyfinn myöhäistä 4.2.2015 0 Runo
uglyfinn hetki 28.1.2015 0 Runo
uglyfinn puolikuu 13.2.2015 0 Runo
uglyfinn reaktio 23.1.2015 0 Runo