Ystävä

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Et mennytkään suojaan
kun sateessa itkin
Vesipisarat, kyyneleet
poskia pitkin
Valuivat virtana
taivaalla siltana
leijaili haalea sateenkaari

Pysyit vierellä
olet ystävä

Mutta märkä sellainen!

Selite: 
<3 :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävälle ystävänpäivänä olisi runosi ihana.
Ystävänpäivä olisi joka päivänä vuodessa ihana. Sitä, kun kaikki elää osaisi.

Syntymäpäiväsi, sen on kuitenkin nyt.
Onnea.

IHANA <:

Hieno runo
mutta aiheutti ajatuksia

pidän äärimmäisen paljon tästä runosta

mielettömän söpö! <3

 

Käyttäjän kaikki runot