Yksi Liminkalainen

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mennessäni baariin
törmään johonkin vaariin
Ukko kumma, toisenlainen
vaatii saada tietää
oonks mie yks liminkalainen

En jää selittämään
puhetta pitämään
Kukko tumma, nai sen toisen
Tahtomattaan sietää
tilanteen yks liminkalainen

Nousen jakkaralle
Nyt jotain kielen alle
Tukko kumma, vittumaisin
-sen tunkiolle vie tää:
Yks liminkalainen kiitos!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli hemmetin hauska tarina.Pidä huumorintajusi tallella!!

 

Käyttäjän kaikki runot