Hii ja hoi

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laivalla lasti
nolla ja rasti
Ruorissa siippa
naara ja riippa

Aavalla tuuli
vitsi ja huuli
Rannassa krapu
turva ja apu

Sataman löysi
rihma ja köysi
Messissä airo
suuntana Kairo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastustamaton rytmi tässä runossa.

Voi hii ja hoi mikä runo :D

Mennäänkö Kotkaan vai Egyptiin?

 

Käyttäjän kaikki runot