yksipiikkinen harava

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On käynnyt otsaluu
pöydän pinnassa
On ollut herran suu
äidin rinnassa

On ollut hännänpää
toisen liemessä
On käyty ympyrää
neliönniemessä

Varvas tarttuu kynnyksiin
paskanmarja hännyksiin
Nappaskengät ravassa
hapettumaa navassa

Nyt onko illansuu
laiskan linnassa
kun ukko ilmaantuu
hiki pinnassa

Ei koskaan hetki tää
käynyt mielessä
Sokerikaan ei enää
sula kielessä

Alalaitaan etiketin
kojautan triplesekin
Yksi piikki harassa
mennään vaiston varassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot