stererotyypit

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Korven lähiöissä
ihmisvähiöissä
naiset liiskaa,
lapset piiskaa
kotipihoissaan
jäykistyen kaavoihin

Kera ruohonkorren
Molinoksen Torren
lämpimissä öissä,
järjen häviöissä;
allashipoissaan
saa suolaa haavoihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lämpimissä öissä, kivat riimittelyt

 

Käyttäjän kaikki runot