Unelma

Runoilija -angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vatsassani perhosia
kun kulman takaa ilmestyt
kun tuijotat silmiini
on kaikki hetken paremmin.

Unelmissani olet totta
vain sinä ajatuksissani liitelet
alla tähtitaivaan
minua taas suutelet.

Kun haikeena taas katselen
tähtiä ja kuuta
ja toivon että vieressäni olisit
ei mietteisiini mahdu muuta.

Olit parempaa kuin elämä
ilman sinua elää voi en
mutta löysit tytön paremman
tytön aivan uuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
-angel Kesä 16.3.2006 1 Runo
-angel Nimetön 18.3.2006 0 Runo
-angel Valo 18.3.2006 0 Runo
-angel Taivaassa 18.3.2006 0 Runo
-angel Ratakadun nuori 26.6.2006 0 Runo
-angel Ratakadun nuori #2 29.6.2006 2 Runo
-angel Ratakadun nuori #3 2.9.2006 1 Runo
-angel Hetken vain 9.11.2006 0 Runo
-angel Sinä 9.11.2006 0 Runo
-angel Unelma 9.11.2006 0 Runo