Lieveilmiöitä

Runoilija Kaaratiia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2019
Viimeksi paikalla: 19.2.2023 15:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Kerroin kaiken, en itsestäni, vaan lieveilmiöistä ilmakuplassani

Kelluin siinä ja ihmettelin, miksi terävät sanani eivät saaneet sitä rikki

Kerroin kaiken, toin julki kivun sotkuisassa sanatulvassa

Rehellisesti muka, mutta jättäen piiloon sen mikä oli totta

Pää ilman sydäntä ja sydän ilman päätä

Kivuliaita valheita ja latteita totuuksia

Myin kaiken mikä irti lähti

Kala kuivalla maalla vaihtaisi evänsäkin happeen

Pakottaakseen tuntemattoman tunnetuksi

Ja petturin taas ystäväksi

Korjatakseen sen osan jonka yhteiseksi antoi

Koko sydämen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tarina, elämässä sattuu ja tapahtuu, kaikenlaista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot