Nimetön

Runoilija Tiun

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta,
puissa käy pieni tuulen vire.
Ikkuna hohtaa lämpöä kasvoihini,
jonka olen painanut päin ruutua.
Sängystä kuuluu kuorsaus,
on hyvä ja turvallinen olo.

Miten tämä kaikki muuttuikin näin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Tiun Ikävä 2.3.2011 1 Runo
Tiun Menetys. 3.3.2011 1 Runo
Tiun Hukassa. 2.3.2011 0 Runo
Tiun Sinä Minun 2.3.2011 0 Runo
Tiun Luottamus 6.3.2011 0 Runo
Tiun Nimetön 6.3.2011 0 Runo
Tiun Syli 2.3.2011 0 Runo