Menetys.

Runoilija Tiun

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunein enkeli mitä tiedän,
suojelet ja varjelet minua.
Olit liian nuori lähtemään,
jätit minut monen kysymyksen kanssa yksin.
Tiedän kuitenkin, että kuljetat,
kuljetat minut oikeille poluille.
Valaiset tieni ja varjelet, etten satuta jalkaani kiveen.

Vielä joskus saamme istua kiikkustuolissa ja nauraa.
Niin kuin sovittiin.
Tehdään se, silloin kun luoja ottaa minut luoksesi.

Minun aikani ei ole nyt,
ei ollut sinunkaan.
Mutta nyt tiedän, ettet joudu kärsimään.
Et joudu kestämään ainaista kipua.
Kivut ovat poissa.
Olet paikassa jossa on turvallista ja hyvä olla.

Selite: 
Ikävöin ja rakastan. Paras ystäväni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittoi ihan itkemään, koska itsekkin juuri menetyksen kokenut. Surullinen ja kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Tiun Hukassa. 2.3.2011 0 Runo
Tiun Sinä Minun 2.3.2011 0 Runo
Tiun Ikävä 2.3.2011 1 Runo
Tiun Luottamus 6.3.2011 0 Runo
Tiun Nimetön 6.3.2011 0 Runo
Tiun Syli 2.3.2011 0 Runo
Tiun Menetys. 3.3.2011 1 Runo