Syli

Runoilija Tiun

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä paikka sinussa,
on minulle hyvin lämmin.
Hyvin hellä ja hyvin houkutteleva.
Siinä saan olla pitkänkin hetken,
eikä kukaan voi rikkoa sen kauneutta.
Vaikka et ole tässä nyt,
tunnen olevani sylissäsi.
Se on paikka, jossa minä saan levähtää,
saan itkeä ja tuntea itseni pidetyksi.
Sylisi ja sen hellä huoma.
Niin kaunista ja niin rikkoutumatonta.
Niin syvää ja niin paljon tunnetta.
Paikka jota kaipaan,
josta haaveilen iltaisin.
Sinun sylisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Tiun Hukassa. 2.3.2011 0 Runo
Tiun Sinä Minun 2.3.2011 0 Runo
Tiun Ikävä 2.3.2011 1 Runo
Tiun Luottamus 6.3.2011 0 Runo
Tiun Nimetön 6.3.2011 0 Runo
Tiun Syli 2.3.2011 0 Runo
Tiun Menetys. 3.3.2011 1 Runo