Hukassa.

Runoilija Tiun

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä olen?
Onko tämä paikka minua varten?
Missä ystäväni?
Huudanko tyhjyyteen?
Etsin tietä ulos tästä pimeästä tunnelista,
valoa ei vain näy.
Tunnen kun vierelläni jotain menee ohitseni,
mikä se oli?
Mielikuvitukseniko?
Yritän tunnustella, en vain tunne mitään.
Yritän huutaa, mutta ääni ei kulje.
En saa mitään sanotuksi.
Siristelen silmiä, yritän nähdä jotain.
Mutta en nää mitään.
Miksi tämä kaikki?
Mitä olen tehnyt?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele nousevasti
Tiun Hukassa. 2.3.2011 0 Runo
Tiun Sinä Minun 2.3.2011 0 Runo
Tiun Ikävä 2.3.2011 1 Runo
Tiun Luottamus 6.3.2011 0 Runo
Tiun Nimetön 6.3.2011 0 Runo
Tiun Syli 2.3.2011 0 Runo
Tiun Menetys. 3.3.2011 1 Runo