Nimetön

Runoilija herkkärunoboy

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 27.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunis kuin hammastahna, tahmea ja raidallinen
Olet kirkas kuin aurinko, joka on pilvessä
minäkin olen pilvessä

Olet täydellinen kuin vapaalla kädellä piirretty ympyrä, kuin peilikuva järvestä
Olet selvinpäin ärsyttävä,
kännissä suorastaan vittumainen

Olet Timo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot