kirahveja kaula-aukoissa

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

Voi rakas

antaisit minun ymmärtää
miksi joskus on niin hyvä jättää sanomatta

miksi kirahvit menevät aina naisten kaula-aukoista
pää edellä ja

yhtäkkiä on pimeää

Huora.

Miksi kirahvit antavat kaula-aukosta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot