aidosta ystävyydestä rakkaudella

Runoilija alinna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten
 

Muru murulta
minut kasasit kokoon

siru sirulta
liitit yhteen
pirstoutuneen sisimpäni

jätit minuun jälkesi-
hyväilevät
välittävät
lämpimät

Sinun jälkesi
on minussa -
ja minuun jäävät.

Kukaan koskaan
sinua voi korvata -
ei kukaan

Älä katoa pois,
älä ainakaan kauaksi -
ikävöin jo nyt,
vaikka oletkin lähelläni.

Sinulla on avain
minuun,
yksinoikeudella!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Suloinen runo läheisen ihmisen kaipauksesta ~

 

Käyttäjän kaikki runot