Kaunis rakkaus

Runoilija Lauraa91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, tunne herkkä tyttö :o ?
 

Niin kaunis kuin, kuin kuu on.
Niin kaunis on rakkaus välillä kahden ihmisen.

Alla tähtien kaksin palellaan.

Kuvitellaan mielessä maisema,
jossa kaksin kauniisti rakastellaan.

Tartu lujasti kiinni käteeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo erityisesti lopetuksensa ansiosta. Viimeinen rivi jättää kivan tunteen.

 

Käyttäjän kaikki runot