Hetki elämää

Runoilija Dominik

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rehellinen, suora ja työntekoa arvostava sekä raitis.
 


Vapauden hetki
se saapuu silloin
kun matkalle lähtee
matkalle elämään

Rakkauden hetki
se löytyy silloin
kun ovensa avaa
suoraan sisimpään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa tyylikäs runo!
Onnittelen syntymäpäivänäsi @-->-->--!

Asioille on omat hetkensä, kuten myös tunteille. Kauniisti kirjoitat! Kiitos moninkertainen!

Hienosti sanailtu.

Miten onkaan ihanaa, kun nuo kaksi hetkeä on saavuttanut ;=) Siinä se elämä antaa parastaan.

Eikä se hetki katso hetkeä,
tuleeko varhain tai myöhään.
Tärkeintä, että tulee. Ihana.

Ja myös ihanaa synttri-iltaa
samalla toivotan.

(Se se tulee joka vuosi kutsumatta, onneksi vielä.)

 

Käyttäjän kaikki runot