Sika

Runoilija Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 8.5.2020 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen haaveilija ja taiteilija musiikin ja tanssin alalla.
 

Sinä
Ihana
Kaunis
Aarteeni

Sinä
Ilkeä
Kamala
Ajattelematon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämän paskamaisuuden hyväksymistä

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot