Elämän liikennemerkki

Runoilija devotion

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikkunan ohi vilisevät varoitusmerkit
hei, aja vähän hiljempaa, ei sattua saa
Merkki kehottaa kaistaa vaihtamaan
Toinen taas vauhtia hiljentämään
Mutta minä en välitä
Miksi uskoa vain kaikille tarkoitettuja merkkejä,
kun voi tehdä toisinkin
Eihän minua ohjaa kukaan elämässäkään
vaikka ne ohjeet palauttaisivat minut oikeille raiteille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanan koskettava...<3

Aivan ihanan koskettava...<3

 

Käyttäjän kaikki runot