Perhonen

Runoilija sydänsanoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin,
Onko tämä kaikki todellakin sen arvoista
Kaikki suru
Kaikki murhe
Kaikki loka minkä elämä niskaan kaataa

On

On se

Ja miksi on?

Helpoin vastaus

Kuin perhosia vatsanpohjassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva runo kuiteskin

 

Käyttäjän kaikki runot