Hehkulamppuja

Runoilija Aikku

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.11.2018
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 16:40

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
tiedäthän ne minuutit jotka kuluvat nopeaa
et tuntuu kuin aikaa ei ois olemassa ollenkaan
me tavattiin terassivalojen alla pimeässä
tasan vuoden päästä nähdäänhän juuri tässä

oot se tyyppi joka paljain varpain hiukset takussa
on karannut jostain toisesta universumista
mä oon varmasti samasta, mutta pian sä sanot 
sun on pakko mennä, mut huomaatko nuo valot


jos katsot tarkkaan hehkulamppuja
voit nähdä niiden läpi tähtiä ja planeettoja
ollaan värikkäitä hehkulamppuja
auringon noustessa me kadotaan
valoa, valoa, valoa


tiedäthän ne minuutit jotka eivät koskaan lopu 
mut toivoisit että niitä ei ois koskaan ollut
vuosi oli pitkä ja vaikea mut täällä mä oon
samojen lamppujen alla katse mukulakivistä kattoon

oon se tyyppi joka istuu yksin, repii kynsiään
paljaat varpaat vajoaa kivien alle, ei selityksiä
et katsonutkaan öisin Jupiterin suuntaan
mut olin kuulevinani kun joku kadun toisella puolella huutaa


jos katsot tarkkaan hehkulamppuja 
voit nähdä niiden läpi tähtiä ja planeettoja
ollaan värikkäitä hehkulamppuja
auringon noustessa me kadotaan
valoa, valoa, valoa


en nähnyt sua enää uudestaan
kiroan lamput naruilla, ne palaa
täysin turhaan 


jos katsot tarkkaan hehkulamppuja 
voit nähdä niiden läpi tähtiä ja planeettoja
ollaan värikkäitä hehkulamppuja
auringon noustessa me kadotaan
valoa, valoa, valoa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea laulu, johon odotan Sinulta sopivaa säveltä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot