Patrick Dempsey

Runoilija trentonoir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1978

looginen ajattelu ei tarkoita loogista mieltä
 

Minä muistan Patrick Dempseyn.
Minä muistan Can't Buy Me Loven ja Loverboyn.
Minä muistan tunnettavuuden hiipumisen.
Minä muistan paluun Greyn Anatomian kautta.
Minä muistan tv-sarjan Dempsey And Makepeace, jolla ei ole mitään tekemistä Patrick Dempseyn kanssa.
Minä muistan.
Run.
Sitä minä en oikein muista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot