Uunin lämpötila

Runoilija trentonoir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1978

looginen ajattelu ei tarkoita loogista mieltä
 

Syyttävät katseet selässä,
eivät yllä silmästä silmään.

Hän kysyi kuin ohimennen
"ovatko piirakat valmiita?"

"Kyllä, jos odotat kolmisenkymmentä minuuttia"
ja laitoin uunin päälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helppoa samaistua
Hyvä tulkinta, pidän.

Odotusta pursuva runo
hieno

Osuma. =)

 

Käyttäjän kaikki runot