Himoa

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun katsot minua, sinun silmissäsi syttyy jotain.
Kun olemme samassa huoneessa emme voi olla koskettelematta toisiamme.
Et riisu vaatteitani koskaan nopeasti, vaan nauttien joka hetkestä.
suutelet niin kuin välittäisit.
Lähtöni jälkeen haet vaimosi töistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot