vauva

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna mulle aikaa,
aikaa tottua tähän uuteen tilanteeseen,
että ei ollakkaan enään kaksin.
ettei rakasteta enää pelkästään toisiamme,
vaan sitä kolmatta,
sitä pientä nyyttiä sylissäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot