Nimetön

Runoilija demande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tuhat tonnia valheita
 

vesi tippuu pitkin kaivon seinämää.
sen hiljainen sointu kaikuu läpi pimeyden.

laskeudun kaivon pohjalle,
luoksesi.

istun viereesi,
ja suljen sinut syliini.

kyyneleet valuvat silmistäsi,
itken kanssasi.
huudat äänesi käheäksi,
haluaisin huutaa puolestasi.

pian, joku ojentaa käden.

pelastan sinut

sinut?
meidät?

mutta kaivossa on vain, minä

vai minä,
vain minun kyyneleeni,
vain minun huutoni, joka katoaa hiljaisuuteen.

hymyilen

kosken kättäsi,
mutten tartu siihen.

kiitos, mutta pian,
joku laskeutuu luokseni.

odotan, odotan,
mutta tiedän,
kukaan ei ole tulossa.

Selite: 
tätä on ehkä hankala ymmärtää, jollei ole kuullut sitä yhtä vertauskuvaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot