tukahdettu

Runoilija demande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tuhat tonnia valheita
 

haluaisin potkia epätoivoa kylkeen,
ja talloa tuskani mutaan.

haluaisin raastaa vihan iholtani,
ja taittaa kivulta niskat.

haluaisin murtaa sormeni kylmään betoniin,
ja laittaa kuoleman rukoilemaan armoa.

haluaisin huutaa ääneni kadoksiin,
ja lähettää tunteeni syvimpään helvettiin.

mutta en voi edes itkeä.

Selite: 
angst <01:27>
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat hyvin. Tunteita herättävä runo, täynnä vihaa pahaa oloa kohtaan. On kamalaa kun ei saa edes itkettyä.

vautsi! juuri tätä runoa kaipasin tänään. Suosikkeihin

Hieno. Vahvoja sanoja ja voimakasta tunnetta.

Mieki joskus vihaan omaa tuskaa mut on hetkiä millo en ees jaksa vihata. Tykkään tästä ja kiitos arvostelusta :)

onpa paljon murhetta :( mutta hieno runo, mä tykkäsin :)

tykkäsin kovasti tästä. kirjoitat hienoja runoja:)

Vahvaa tunnetta alussa ja haavoittuvuutta lopussa. Pidin.

Kiitos.
Tämä on kaunis runo.
Pidän ihan mielettömästi!!

ihanan täynnä tunnetta. erittäin vahva runo, siks tykästyin tähän paaaaljon.

pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot