numb

Runoilija demande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tuhat tonnia valheita
 

joskus kuvittelen, etten ole olemassa --

silloin annan kylmän tuulen puhaltaa lävitseni,
sillä minun ei tarvitse pelätä,

enään se ei saisi minua palelemaan.

kosken jalkojani, käsiäni.
koska tiedän,

etten kykenisi tuntemaan sitä.

silloin kuljen vierelläsi, pitäen sinua kädestä,
eikä minun tarvitse olla huolissani,

pysyisit aina vierelläni.

Selite: 
<em>enään et voisi minua satuttaa</em><br /> ymmärrätkö,<br /> halusin vain olla lähelläsi<br />
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän oli hieno! :o Minäkin haluan joskus olla olematta olemassa. Pidin.

kaunis :)

hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot