Ensimmäisen kerran

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Minä en tiedä koska se tapahtui.

Silloin kosketit minua
suutelit
kätesi kaulallani
ensimmäisen kerran.

Vai silloin, kun otit minusta kiinni ensimmäisen kerran.
Ehkä silloin, kun nukahdin sinun syleilyyn ensimmäisen kerran.

Muistan sinun lukemattoman katseesi syvällä silmissäni.

Jokin näistä kerroista.

Otit minun sydämestäni paikan itsellesi, mihin kukaan muu ei ole koskaan päässyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hirmu sulonen!

 

Käyttäjän kaikki runot