Vierelläni

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Älä sano mitään, koska en halua kuulla

valheita.

Vielä ne ovat totta.

Mutta tekosi vievät uskon niistä.

Jos merkitsen sinulle

sitä jotain,

älä työnnä minua
pois.

Jos haluat kanssani
elää

älä lähde pois.

Jää
vierelle

niin, että tiedän
sun olevan siinä.

Vaikken sinua näe.

Osoita tukesi silloinkin,

kun et vierelleni pääse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja koskettavaa. Omaan elämään sovellettuna voisi sanoa että kolahti kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot