Ajatuksissasi

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Jos sinulla olisi kello taskussa
kertoisiko sen aika sinulle minusta
muistoista eilisestä

Kävisitkö läpi kosketustani
ajautuisitko takaisin tiettyyn aikaan
läpi läsnäoloni
vai olisinko mielessäsi ihmisenä

Hymynikö vangitsit
muistatko
onko katseeni sinussa
katsotko minua sivusta

Sanoinko sinulle enemmän
kuin katseeni sinulle kertoo
vai unohdatko sanat
pidät minut sellaisena
vaille tarkoitusta

Merkitsenkö sinulle
tällaisena,
että näillä sanoilla
ei ole merkitystä

Että vain minulla on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

paljon puhutteleva..hyvä

Mietteliäs, kaunis ja haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot