Askel

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Otat askeleen
minua
kohti

askeleen

Keräsin rohkeuteni
koskettaa
sinua

kerään sanoja

Kuinka voin
koskettaa
jos et olekkaan

et tulekkaan

Keräsin sen minusta
joka palasen

rikkoutuneesta

Otan askeleen
lähemmäksi
sinua

Olet vielä samassa
kohdassa

vielä

Ottaisinko sinusta
tukea

sinusta

Otatko minua
kädestä

Seisomme vielä
tässä kohdassa

hiljaisessa

Pidän kiinni maasta
että
pysyn

tässä

Jos kosketan
tuletko

pidätkö minusta
kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot