Nimetön

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Muistan huulesi kaulallani.

Näen silmäsi juuri ennenkuin suutelit minua ensi kerran.

Haistan tuoksusi yhä paidassani.

Melkein tunnen perhoset vatsassani
kun heräsin aamulla kainalossasi.

Ensimmäistä kertaa aikoihin
pyörii päässäni joku muu kuin hän.

Sinä sait minut hymyilemään,
unohtamaan kaiken muun.

Sillä sinä lähetit ensimmäisen viestin
ja nyt odottelen ihan hissuksiin koska näemme uudestaan.

On monta mutkaa vielä edessä.
Mutta tiedä se,
jos sait hänet mun päästäni,
teit jo vuoden parhaimman työn.

Vaikket mitään muuta enää haluaisikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot