Nimetön

Runoilija jaarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiukan häiriintynyt helsinkiläishenkilöitymä.
 

Olen purrut kieltäni
Ja niellyt kyyneleeni
Lukuisia kertoja

Tunteeni tukahduttanut
Kieltänyt itseäni
Itkemästä

Suru kerrallaan
Riutunut taivaan
Ja helvetin rajamailla

Sylissäsi
Lämmössä niin kauan kaivatussa
Huomaan unohtaneeni

Miten tuntea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, surullisenkaunis runo josta löydän itseni ja oman pienuuteni !

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
jaarli Nimetön 16.12.2009 4 Runo
jaarli Kaipauksesta 18.2.2011 3 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Kadotetuille 18.2.2011 0 Runo
jaarli Rakkaudessa Nukkuneelle 1.4.2010 0 Runo
jaarli Eternal 15.6.2014 0 Runo
jaarli In Dreams 11.11.2013 0 Runo
jaarli Lepo 3.2.2011 0 Runo