Lepo

Runoilija jaarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiukan häiriintynyt helsinkiläishenkilöitymä.
 

Me uinuimme toistemme katveessa
Suojattuina valolta, hämärältä
Vierailta hymyiltä
Kosketuksilta

Toistemme tuoksussa, lämmössä
Lepäsimme
Aistejammekaan muille antamatta
Muiden ääniä, huulia tuntematta

Uinuimme ajasta ikuisuuteen
Toistemme mielet, sielut
Ainoina vieraina
Sydäntemme kammioissa

Samaan maahan laskettuina
Vierekkäin ainiaasti lepäävinä
Emme edes välittäneet
Peittomme kukattomuudesta

Kätesi kädessäni
Viimeisellä taipaleella
Sydämesi elämäni ainoana
Maallisena majana

Ja rakkautesi
Valonani tiellä
Viimeiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
jaarli Eternal 15.6.2014 0 Runo
jaarli In Dreams 11.11.2013 0 Runo
jaarli Kadotetuille 18.2.2011 0 Runo
jaarli Kaipauksesta 18.2.2011 3 Runo
jaarli Lepo 3.2.2011 0 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 16.12.2009 4 Runo
jaarli Rakkaudessa Nukkuneelle 1.4.2010 0 Runo