Kadotetuille

Runoilija jaarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiukan häiriintynyt helsinkiläishenkilöitymä.
 

Vuosikymmenet toistemme vieressä
Uinuimme
Toistemme uniin, haaveisiin
Pääsemättä
Sydämesi labyrinttiin
En avainta löytänyt
Etkä sinäkään yltänyt
Sieluni utuisiin nurkkiin

Elämänlangan pituiseen kaipaukseen
Ei kuiskauksesi kuuloluissani
Lohtua, lämpöä tuoneet
Ei sormieni päät
Hiustesi ohuessa sängessä
Kipinöitä sytyttäneet

Elämäsi ajan kaipasin
Lapsena kadottamaani
Ja sinä sitä, jonka maailma
Kaukaisille kedoille vietteli
Toistemme syleihin painuneina
Kykenimme vain katsomaan
Kasvojemme ohitse
Sinne, missä he kerran
Hengittivät

Selite: 
Jonkinasteinen pari tuolle aikaisemmalle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
jaarli Nimetön 16.12.2009 4 Runo
jaarli Kaipauksesta 18.2.2011 3 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Kadotetuille 18.2.2011 0 Runo
jaarli Rakkaudessa Nukkuneelle 1.4.2010 0 Runo
jaarli Eternal 15.6.2014 0 Runo
jaarli In Dreams 11.11.2013 0 Runo
jaarli Lepo 3.2.2011 0 Runo