Yksinäinen

Runoilija Guam

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hirttolöysi tuulessa
kiikkuun pyytää

anelee

maailma ympärillä
sanoo sinulle

mene !

minä heille
maailman lapsille

"minne minun
tieni koskaan johtaa

siell' hirttoköysi
yksin tuulessa lepattaa"

Selite: 
Sydämmestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Parempi antaa sen yksin lepattaa...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Guam Flicca 21.1.2012 1 Runo
Guam Susanna 4.2.2012 0 Runo
Guam Tohtori 16.2.2012 2 Runo
Guam Uudenkaupungin rata 16.2.2012 0 Runo
Guam Vaimo 9.2.2013 1 Runo
Guam Vanhuus 14.2.2012 2 Runo
Guam Yksinäinen 23.1.2012 1 Runo