Flicca

Runoilija Guam

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuo punatukkainen tyttö
otti sydämmeni käteensä
särki armotta sen
kylmä unelmieni uni

olin jo saanut koottua
sen armotta rikotun
tuo blondi tuli
otti hymyillen kädestä
auttoi kokoamaan palaset

yht'äkkiä

särki armotta sen
katala tulevaisuuteni tuho

ota selvää tuosta
mustahiuksisesta tytöstä polullani

olen ottanut sydämmen käteeni
hauraasta lasista tehty
välillä hän tukee
toisinaan sen lyö
tunteettomasti lattialle
ymmärtämättömyyttäni

Selite: 
Tälläinen todellinen improvisaatio: itsekkään en tykkää mutta ainoa kirjallinen runo jonka tähän alkuun löysin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on tosi hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Guam Flicca 21.1.2012 1 Runo
Guam Yksinäinen 23.1.2012 1 Runo
Guam Susanna 4.2.2012 0 Runo
Guam Vanhuus 14.2.2012 2 Runo
Guam Uudenkaupungin rata 16.2.2012 0 Runo
Guam Tohtori 16.2.2012 2 Runo
Guam Vaimo 9.2.2013 1 Runo