Kastelukannu

Runoilija fujigirl1543

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen japanista alun perin kotoisin oleva 16 vee tyttö :) toivottavasti pidätte runoistani!
 

ethän pelkää pimeää
siellä on monta ystävää
he katselevat perääsi
vaikka olisit tunnelissa
he ovat ystäviäsi
vaikka liikuttavat lasiasi
unhoittavat asiasi
kastelevat rasiasi
pitävät sinusta huolta
& paijaavat poskesi sileiksi
hangaten menneisyyttä
kokemattomalle ihollesi
kuin kosteusvoidetta.

Selite: 
pieni sananen kaikille niille, jotka on jo lähteneet... omistettu yhelle hyvälle frendille joka lähti pois liian aikaisin :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea kauniskin tunnelma runossasi...

epätoivoa
pidin

 

Käyttäjän kaikki runot