Näiden seinien sisällä

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Kasvoivat virtaviivat mittavimmiksi
Mieli kolhuja kantavammaksi
Koki sen suunnattoman riemun ja suruista suurimman
Oppi sen maailman vaikeimman
Ylitti, alitti ja koetti

Näiden seinien sisällä
Minusta kasvoi ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot