Sekunti parrasvaloissa

Runoilija SoYoung

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisin voinut valita toisin,
kasvottoman ihmisjoukon,
kiviset portaat,
vanhuuden ja elämän.


Olisin voinut kääntyä,
risteyksestä oikeaan,
liukuporaat elämän,
takaisin pinnalle.


Olisin voinut tarttua käteen,
minulle ojennettuun,
häivyttää pelon silmistä,
tuntemattoman.


Olisin voinut,
mutta en silti.


Metrojunan valot,
hiljainen varoitusääni sisälläni,
kasvotonkin saa hetkeksi kasvot
kunnes on vain sekasorto
ja
......hiljaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot