Kaupungissa

Runoilija SoYoung

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuuden kaupunki,
pakkanen huulillaan,
ei ihmisiä eikä melua.
Koira ja minä,
neonvalojen loisteessa,
keskellä nukkuvaa kaupunkia.
Kaukana jossain rekan peruutusääni,
rikkoo sadun todellisuudeksi.

Silti liian paljon meteliä
maalaistytölle kaupungissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loppu antoi uutta perspektiiviä. alku erittäin tunnelmallinen, juuri sellainen kaupunkifiilis on läsnä. rekan peruutusääni on hyvä kohta.

 

Käyttäjän kaikki runot