Tyttö jota syvästi rakastin

Runoilija Unnapeet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2014
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986

Kerran me täällä vaan eletään, siispä elämän tosi rakkautta etsitään...
 

Älä enää anteeks pyytele, sä et ollut enää se tyttö jota syvästi rakastin.
Mä jonka vuoksi itteäni tietentahtoen satutin, tuskassa taistelin, viimeiset viikot, jotta oisin edes vilaukselta viel nähdä saanut, sen tytön jota syvästi joskus rakastin.

Mun voimat vaan ehtyi, kauan jaksoin, kauemmin kuin uskoin, mutta pakko oli lähtee, koska Sä olit muuttunut, pakko oli, et viel joskus kohtaisin elämässä tässä, sen tytön jota syvästi rakastin.
Viel elämässä tässä haluan et voitaisiin se, oikea reitti yhteinen löytää... Jos me yhdessä uskalletaan antaa sille tilaa...

Mut nyt se on liian syvällä siel, jossain se tyttö pieni, herkkä, jota syvästi rakastin... Täl hetkel oot siipirikko enkeli.

Selite: 
J 14 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä tekee
kipeää
toivoa ei saa menettää
hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot