Katse

Runoilija castanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2018
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 14:25

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.9.1989

Tuhansien liekkien välissä, ristiriitaisessa maailmassa, yhtä oikeaa totuutta etsimättä. 

Sanat ja kirjoittaminen on rakkaus,
ja jokainen risteys on umpikuja,
jollei valitse suuntaansa.

~

And the rain comes down
And makes a fool out of us
We wet our lips
And murder the raindrops
Oh but we don't hear it coming
We don't hear it coming
But the cats and the birds do
So what does that say about us?


Babybird
 
Katsetta ennen
olin janoinen kulkija
pellavainen pehmeä pää
ikuisuuden etsijä. 

Katsetta ennen
rimpuilin ja pokkuroin
kaaoksesta seuraavaan
sydämeni kovana kuin kivi.

Tiesin kaiken, mutten nähnyt mitään.
Ymmärsin kaiken, mutten kuunnellut. 

Katse,
ja maailma avautui
en tiennyt mitään
en ymmärtänyt mitään

koin kaiken.​
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis katse ja kaunis runo
Kiitos paljon ajatuksesi jakamisesta kanssani
Hieno runo. Valtavan hieno.
Vau, kiitos! Rohkaisevaa ja mieltä herkistävää palautetta.
 

Käyttäjän kaikki runot