Mikä tekee meistä vahvoja

Runoilija castanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2018
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 14:25

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.9.1989

Tuhansien liekkien välissä, ristiriitaisessa maailmassa, yhtä oikeaa totuutta etsimättä. 

Sanat ja kirjoittaminen on rakkaus,
ja jokainen risteys on umpikuja,
jollei valitse suuntaansa.

~

And the rain comes down
And makes a fool out of us
We wet our lips
And murder the raindrops
Oh but we don't hear it coming
We don't hear it coming
But the cats and the birds do
So what does that say about us?


Babybird
 
Ei se meistä tehnyt vahvoja,
että osasimme seistä jykevinä tahtojen myrskyssä.

     Olimme riekaleina sisältä,
       vaikka huusimme sotahuutoja pelkoa herättävällä uhmalla.

          Myrskyn jälkeen nuolimme yksin haavamme,
            koska ketään ei ollut jäljellä.

Ei se tehnyt meistä vahvoja,
ettemme nähneet toistemme inhimillisyyttä jokaisessa kipeässä pisteessä.


Vasta hiljaisuudessa lausuttu kuiskaus saattoi meidät yhdessä vahvuuden äärelle.

"Olen tässä kaikesta huolimatta."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniin inhimillinen runokuvaus paljastaa viisaasti vuorovaikutuksen tärkeyden, tunnelmissaan liikkuva runosi ratkaisee heikkouden vahvuuden
 
Kiitän suuresti ajatuksistasi, mieluista palautetta kerrassaan. :)
Hieno, tutkiva.
Kiitos paljon, mukava kuulla, että pidit! :)
Hieno, vahva runo.
Kiitos paljon kommentistasi! :) 
Vahvaksi tulee kun hyväksyy heikkouden itsessään.
Näin se usein menee, kiitos ajatuksesi jakamisesta. 
 

Käyttäjän kaikki runot